Selecteer een pagina

Timmerwerk

Voor timmerwerk op maat bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in overkappingen (tuinoverkapping, veranda, carport), schuttingen en poorten.

Veranda, overkapping, carport

Overkapping in uw tuin? Veranda aan uw woning? Carport op uw oprit? Laat het over aan de vakman! Couwenberg Timmerwerken is specialist in maatwerk. Wij maken alles zelf, met KOMO-keurmerk en FSC-hout (afkomstig van duurzaam bosbeheer). Er is keus uit diverse houtsoorten en u kunt zelf het ontwerp bepalen, waarbij we u graag advies geven. Wij zijn heel inventief in (bouw)problemen oplossen en wij voeren al het werk voor uw overkapping, veranda of carport vakkundig uit, met oog voor detail en een fraaie afwerking.
overkapping Timmerwerk

Schutting, poort

Bij een mooie tuin, of die nu strak modern of landelijk groen of gewoon ‘wild’ is, hoort een mooie tuinafscheiding. Kiest u voor een schutting, dan is er veel mogelijk! Wij vertellen u graag over alle opties en bekijken samen met u welke schutting het best bij uw tuin en (ook belangrijk) bij uw smaak past. Couwenberg Timmerwerken maakt uw schutting (eventueel met poort) precies op maat, ook in moeilijke hoekjes. Heeft u alleen een stevige poort nodig? Ook dat kan.
Timmerwerk schutting

Tuinhuis, blokhut

Liever een leuk tuinhuis of een gezellige blokhut op een speciale plek in uw tuin? Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Liefst maken wij alle onderdelen zelf (geen prefab), zodat uw tuinhuis of blokhut uniek en exact naar wens is. Met ons team van vakmensen maken wij het perfect in orde, inclusief de dakbedekking en eventueel de elektra, want een sfeervolle (tuin)verlichting maakt uw nieuwe tuinhuis of blokhut wel helemaal áf!
Timmerwerk Tuinhuis

Adres

Couwenberg Timmerwerken

Somerenseweg 52

5591 JX Heeze

WhatsApp ons